Предстоящо

ЗИМНА ПЛАНИНСКА КВАЛИФИКАЦИОННА СЕДМИЦА

КК “БОРОВЕЦ“, ХОТЕЛ „АЙСБЕРГ“ – 4*

26.12.2019 – 30.12.2019

ТЕМИ ЗА ТРЕНИНГ-ОБУЧЕНИЯТА:

1. Арт-терапевтични техники в работата за обща и допълнителна подкрепа на личностното развитие на децата и учениците

 2. Мотивиране на учителския екип за ефективна работа

Водещ: Лидия Йорданова – магистър по приложна психология, психодрама терапевт. От 2007 година работи в полето на училищната психология като провежда семинари и тренинги с учители, ученици и родители по психологически проблеми на образованието. Основател и управител е на Центъра за обучение, консултации и тренинг ЗЕТ ЕС КОНСУЛТ, Варна. В продължение на 10 години Центърът е организатор на Национални и Международни конференции, свързани с проблемите на училищната психология. Зет Ес Консулт център беше също така главен организатор и домакин на Първата Балканска конференция по психодрама, социодрама и действени методи в образованието “Пипи Дългото чорапче и съвременният свят”, която се проведе през м.юли, 2019 год. в близост до Варна.

Каним педагогически специалисти, работещи в детски градини, училища и центрове за подкрепа за личностно развитие да се включат в един или два избрани от тях курса по програми, одобрени от Министерството на образованието и науката, даващи по един квалификационен кредит.

Участниците в Зимната планинска квалификационна седмица ще имат възможност да съчетаят тренинг-обучението с разходки, отдих и каране на ски в един от най-хубавите зимни курорти на страната. Желаещите ще могат и да посетят резиденцията „Царска Бистрица“.

Информация

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *