3-дневен ритрийт в планината “ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ВЪТРЕШНОТО СИ ДЕТЕ” /само за жени/

28.07.2023 – 30.07.2023

с. Селце, в Стара планина над гр.Мъглиж

В забързаното ни ежедневие всички ние, особено жените, отдаваме сякаш най-голямо внимание на работата, грижите за семейството, плащането на сметките. На заден план остава вътрешната ни същност, нейните необходимости, емоции и въжделения. Пренебрегването на тази същност, на “вътрешното дете”, което е фундаментална част от нашата личност много често става причина за физически и емоционален дискомфорт, за трудности в общуването и реализацията на персонално и професионално ниво, за невъзможност от изпитване на истинско щастие от живота.

Възстановяването на баланса, на хармонията между вътрешната и външната човешка същност, лекуването на травмите на “вътрешното дете” и грижата за личностното благополучие ще бъдат в основата на 3-дневния ритрийт в планината, сред дивна природа, в леко аскетична обстановка, даващи възможност за релакс и размисъл, за преработване на негативните емоции, за пречистване и енергизиране на тялото и мотивиране на ума и за повишаване устойчивостта на психиката на стреса и прегарянето.

Ще работим с методите на психодрамата и арт-терапията, ще използваме и редица релаксиращи техники, даващи възможност за възстановяване на телесната и душевната енергия.

ГРУПАТА ЩЕ БЪДЕ В ОГРАНИЧЕН СЪСТАВ ОТ 6 ДО 10 ДУШИ. ПРЕДНАЗНАЧЕНА Е САМО ЗА ЖЕНИ.

Такса за участие:

280 лв.

Таксата се внася по банков път.

Настаняването е в къща за гости – 1 звезда за 2 нощувки със закуска, обяд и вечеря.

Програмата включва 2 дневни и 1 вечерна сесии, 1 заключителна сесия, кратък поход сред природата до хълма с белия кръст, посещение на Мъглижкия манастир и потопената църква в язовир Жребчево

Транспортът е за сметка на участниците. За тези, които ще пристигнат без личен автомобил ще бъде осигурен транспорт от гр.Мъглиж до с.Селце срещу допълнително заплащане.

Водещ:

Лидия Йорданова – магистър по приложна психология и психодрама терапевт, работеща от 16 години по въпроси, свързани с психичното здраве с индивидуални клиенти и групи, както и с учители, деца, ученици и родители по психологически проблеми на образованието 

За контакт:

Мобилен: 0879643031

E-mail: office@zsconsult.com