Първа среща на зелено на педагози и психолози

ОТЛОЖЕНАТА ПЪРВА СРЕЩА НА ЗЕЛЕНО НА ПЕДАГОЗИ И ПСИХОЛОЗИ

“ЦЕННОСТИТЕ И УРОЦИТЕ НА ПРИРОДАТА”

ТАЗИ ГОДИНА 

от 15.07 – 18.07.2021 в КК СЕМКОВО, ХОТЕЛ “БОР”

Без доклади и компютърни презентации. 

НА ЖИВО И НА ЗЕЛЕНО.

На едно много красиво и все още недокоснато от бетон и човешка суета място.

Как да се съединим с природата и да получим от нейната красота и мъдрост най-ценната помощ в обучението и възпитанието на децата и учениците. Споделяне на опит и идеи за обучение и общуване с децата и учениците от всички степени на образование и по всички учебни дисциплини в природата и с нея. 

Очакваме за участие колеги учители, психолози, педагогически съветници, ръководители на детски градини, училища и помагащи звена, академични преподаватели и всички, работещи в образованието, за които природата е важен фактор за образователно-възпитателния процес.

Участниците ще имат възможност да демонстрират сред природата свои практики от учебната и извънкласната дейност, дейности за обща и допълнителна подкрепа на деца и ученици, дейности за подкрепа на педагози и родители в уъркшопове от 1 астрономически час с участието и помощта на всички присъстващи на събитието. В края на всеки уъркшоп ще се провежда дискусия.

Всички водещи на уъркшопове ще получат сертификат с 1 квалификационен кредит.

Заявки за участие/по образец/ с предложения за уъркшопове с анотация до 300 думи се приемат на е-mail aдреса на Центъра – office@zsconsult.com

След потвърдителен е-mail от организатора се заплащат съответните такси за участие в срещата, за настаняване и хранене, както и тези за участие в допълнителната програма/ако участникът желае да се присъедини/. Заплащането се извършва само по банков път.

Такси за участие:

За водещи на уъркшопове – 70 лв. до 30.06.2021 год.

За участници:

  • до 30.06.2021 – 85 лв.
  • след 30.06.2021 – 100 лв.

Настаняване и хранене:

Настаняването е в хотел “Бор” на база нощувка, закуска, обяд и вечеря.

  • в двойна стая – 50 лв. на участник на вечер
  • в самостоятелна стая – 75 лв. на вечер

Хотел Бор

Хотел БОР разполага с 54 двойни стаи и три апартамента, всички със собствен санитарен възел, кабелна телевизия и централно отопление. В хотела има ски гардероб, конферентна зала, локално парно, билярд и тенис на маса, паркинг, охрана и телефон на рецепция. На разположение на гостите на хотела е уютен ресторант с прекрасна гледка към Рила планина. СПА центърът на хотела предлага ползване на басейн с панорамна гледка, сауна, парна баня, стая за отмора, фитнес, стаи за масажи и SPA терапии. В басейна са обособени детска и хдромасажна зони. 

В непосредствена близост до хотел “Бор” се намират ски писти, които пердлагат отлични условия за практикуването на зимни спортове. 

Хотел “Бор” е изходен пункт за осъществяване на планински маршрути до природни забележителности на национален парк “Рила”, Парка за танцуващи мечки и шестте екопътеки.

Сумите за таксата за конференцията, за настаняването и храненето следва да бъдат преведени по банков път като обща сума като за основание за плащането бъде посочено „такса за участие в Зелена среща, 15-18.07.2021 год. на……………………… /трите имена и представлявана организация/”.

За участниците в Първата зелена среща на педагози и психолози ще бъде организирана допълнителна програма:

  • посещение на единствения по рода си у нас Парк за танцуващи мечки край гр.Белица

Допълнително заплащане за транспорт и вход: 20 лв.

  • Планинска вечер

Допълнително заплащане: 20 лв.

Заявка

Контакти