Пролетни квалификационни дни

0306.05.2019 год.

ОСТРОВ ТАСОС, BLUE SEA HOTEL, 2*

/на самия бряг на Егейско море/

Каним за участие педагогически специалисти, работещи в детски градини, учи-лища и центрове за подкрепа за личностно развитие да се включат в един или два избрани от тях курса, одобрени от Министерството на образованието и науката, даващи по един квалификационен кредит.

Участниците в Пролетните квалификационни дни ще имат възможност да съче-таят квалификационните курсове с отдих на брега на морето, както и с културна програма.

 ТЕМИ ЗА ТРЕНИНГ-ОБУЧЕНИЯТА:

1. Подобряване на физическото здраве, емоционалното равновесие и работоспособността на учителите

2. Игрите и играчките в работата на педагогическите специалисти

 Участието в Пролетните квалификационни дни се осъществява след попълване на заявка по образец, която се изпраща на следния е-мейл адрес: office@zsconsult.com.

Краен срок за подаване на заявки: 10.04.2019 год.

След потвърдителен е-mail от организатора се заплащат таксата/ите за участие в квалификационните курсове и пакета за пътуване и настаняване.

Такси и плащания:

  • Такса за участие в 1 квалификационен курс – 54 лв.
  • Пакет за пътуване, настаняване и хранене, който включва транспорт, 3 но-щувки със закуска, 2 вечери, 2 обяда, застраховка с покритие 5000 EUR, оби-колка на забележителностите на остров Тасос, посещение на град Алексан-друполи, посещение на средновековната византийска крепост и тракийската гробница при с.Мезек/без входовете/, гранични, магистрални и фериботни такси – 320 лв.

Забележка: Автобусът тръгва от Варна и се движи по маршрут Варна – Шумен/пе-ти километър/ – Търговище/бензиностанция на OMW/ – Велико Търново/автогара ЮГ/ – Стара Загора/автогара/ – Свиленград – Александруполи – остров Тасос – Свиленград – Стара Загора – Велико Търново – Търговище – Шумен – Варна.

Сумите за таксите за участие в квалификационните курсове и за настаняване и транспорт за Пролетните квалификационни дни следва да бъдат заплатени по банков път заедно или поотделно с текст в платежния документ „участие в Про-летни квалификационни дни на………………………………………/фамилия на участника/, ……………………./име на образователната институция/“:

 

Контакт

Заявка

 

* * *

0407.05.2018 год.

ОСТРОВ ТАСОС, BLUE SEA HOTEL, 2*

ТЕМИ ЗА ТРЕНИНГ-ОБУЧЕНИЯТА:

  1. Управление на стреса и времето в работата на педагогическите кадри
  2. Усъвършенстване на социалните умения на децата и учениците