Морска квалификационна седмица

ШЕСТА МОРСКА КВАЛИФИКАЦИОННА СЕДМИЦА

ХОТЕЛ „ОНИКС“, КИТЕН

10.07. – 15.07.2024 год.

Канят се за участие педагози, психолози, педагогически съветници и образователни мениджъри от всички степени на образование. В програмата се предлагат 2 квалификационни курса, за всеки от които на участниците ще бъде връчен сертификат с присъден квалификационен кредит.

Програмите за курса са одобрени от Министерството на образование- то и науката.

  • „Ненасилствена комуникация и позитивно управление на детската група/класната стая“

  • “Подобряване на физическото и емоционалното здраве на учителите; техники за самопомощ и повишаване на работоспособността”

Водещ: Лидия Йорданова – магистър по приложна психология, психодрама терапевт

На всички педагози ще бъдат издадени сертификати по Наредба №15 на МОН. 

Хотел „Оникс“ – 3 звезди е открит през 2004 год. и се намира в центъра на гр.Китен, между два плажа. Oтстоянието до южния плаж е 150 м / 5 мин./, а до плажa Атлиман – 1 км / 15 мин. /. Разполага със 150 легла. Те са разпределени в 65 двойни стаи, 6 студия и 2 апартаментa с кухненски бокс. Всички помещения са климатизирани, с LED телевизор, кабелна телевизия, минибар, телефон, сешоар, безплатен Wi-Fi интернет. От терасите се разкриват невероятни гледки към града или към басейна. Централно климатизираният хотел предлага на своите посетители още ресторант, открит басейн, детски басейн, шезлонги, чадъри, открито джакузи(към басейна), водопад за хидромасаж на раменете, сауна, детска площадка, детска стая, конферентна зала, малък фитнес, лоби бар, индивидуални сейфови клетки на рецепция, пералня, пос териманал, банкомат, безплатен Wi-Fi на територията на целия комплекс и по стаите. Има възможност за осигуряване на платено паркомясто с предварителна резервация (и при наличност).

Участието в Морската квалификационна седмица се осъществява след попълване на заявка/по образец/. Заявките за участие се изпращат на следния e-mail адрес:  office@zsconsult.com.

След потвърдителен е-mail от организатора се заплащат съответните такси за участие в квалификационните курсове и пакетите за настаняване.

Краен срок за записване и внасяне на таксите: 15.05.2024 год.

Такси и плащания:

  • Такса за участие в 1 квалификационeн курс – 100 лв.
  • Пакет за настаняване, който включва 5 нощувки и 5 пълни хранодни/закуска, обяд, вечеря/, курортна такса, застраховка с покритие 1000 лв. – 420 лв.
  • Пакети за настаняване на придружаващи лица:

       – деца и ученици до 12 год. – 280 лв./на допълнително легло при двама пълноплащащи възрастни

    – деца до 12 години на основно легло, ученици над 12 год. и възрастни – 420 лв.

Сумите за таксите за участие и пакетите за настаняване за Морската квалификационна седмица следва да бъдат заплатени заедно или поотделно по банков път с текст „участие в Морска квалификацион- на седмица на……………………/фамилия/, ………………./организация/“.

ЗАЯВКА