Морска квалификационна седмица

ПЕТА МОРСКА КВАЛИФИКАЦИОННА СЕДМИЦА

ХОТЕЛ „ОНИКС“, КИТЕН

10.07. – 15.07.2023 год.

Канят се за участие педагози, психолози, педагогически съветници и образователни мениджъри от всички степени на образование. В програмата се предлагат 2 квалификационни курса, за всеки от които на участниците ще бъде връчен сертификат с присъден квалификационен кредит.

Програмите за курса са одобрени от Министерството на образование- то и науката.

  • “Превенция на физическото и психическото насилие сред децата и учениците”
  • “Реч и харизма на учителя”

Водещ: Лидия Йорданова – магистър по приложна психология, психодрама терапевт

Хотел „Оникс“ – 3 звезди е открит през 2004 год. и се намира в центъра на гр.Китен, между два плажа. Oтстоянието до южния плаж е 150 м / 5 мин./, а до плажa Атлиман – 1 км / 15 мин. /. Разполага със 150 легла. Те са разпределени в 65 двойни стаи, 6 студия и 2 апартаментa с кухненски бокс. Всички помещения са климатизирани, с LED телевизор, кабелна телевизия, минибар, телефон, сешоар, безплатен Wi-Fi интернет. От терасите се разкриват невероятни гледки към града или към басейна. Централно климатизираният хотел предлага на своите посетители още ресторант, открит басейн, детски басейн, шезлонги, чадъри, открито джакузи(към басейна), водопад за хидромасаж на раменете, сауна, детска площадка, детска стая, конферентна зала, малък фитнес, лоби бар, индивидуални сейфови клетки на рецепция, пералня, пос териманал, банкомат, безплатен Wi-Fi на територията на целия комплекс и по стаите. Има възможност за осигуряване на платено паркомясто с предварителна резервация (и при наличност).

Участието в Морската квалификационна седмица се осъществява след попълване на заявка/по образец/. Заявките за участие се изпращат на следния e-mail адрес:  office@zsconsult.com.

След потвърдителен е-mail от организатора се заплащат съответните такси за участие в квалификационните курсове и пакетите за настаняване.

Краен срок за записване: 10.06.2023 год.

Такси и плащания:

  • Такса за участие в 1 квалификационeн курс – 90 лв.
  • Пакет за настаняване, който включва 5 нощувки и 5 пълни хранодни/закуска, обяд, вечеря/, курортна такса, застраховка с покритие 1000 лв. – 380 лв.
  • Пакети за настаняване на придружаващи лица:

       – деца и ученици до 12 год. – 250 лв./на допълнително легло при двама пълноплащащи възрастни

    – деца до 12 години на основно легло, ученици над 12 год. и възрастни – 380 лв.

Сумите за таксите за участие и пакетите за настаняване за Морската квалификационна седмица следва да бъдат заплатени заедно или поотделно по банков път с текст „участие в Морска квалификацион- на седмица на……………………/фамилия/, ………………./организация/“.

ЗАЯВКА