Майски арт-ритрийт в Санторини

21.05.2024 – 25.05.2024

Да се оттеглиш от ежедневието, да се свържеш със себе си, да възстановиш баланса и хармонията между вътрешната и външната си човешка същност – това е смисълът на думата “ритрийт”, която идва от английски.
Това ще са целите на този 4-дневен ритрийт в едно от най-прекрасните места, сред уникални пейзажи, изгреви и залези, даващи възможност за релакс и размисъл, за преработване на негативните емоции, за облекчаване травмите на “вътрешното дете”, за пречистване и енергизиране на тялото и мотивиране на ума, за повишаване устойчивостта на психиката към стреса и прегарянето и за подобряване за личностното благополучие с помощта на различни експресивни методи. 
 

ПРОГРАМА:

Ежедневни релаксационни и възстановителни сесии с използване на разнообразни арт-техники и други експресивни методи

Всички педагози ще получат удостоверение с 1 квалификационен кредит.

КУЛТУРНА ПРОГРАМА:

– Обиколка на острова с посещение на Ойя и наблюдаване на залеза

– Круиз по малките острови около Санторини и възможност за потапяне във вулканична вана

ЦЕНА: 1450 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

– Участие във възстановителните сесии

– Самолетни билети София – Санторини – София

– Трансфер летище-хотел-летище

– 4 нощувки със закуска в хотел – категория 2 или 3 звезди

– Застраховка с покритие 5 000 EUR

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

– Билети за посещенията на забележителностите

– Екскурзоводско обслужване

Заплащане/по банков път/:

КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВКИ: 15.02.2024 год.

ЗА ВОДЕЩАТА:

ЛИДИЯ ЙОРДАНОВА e магистър по приложна психология и психодрама терапевт. От 2007 година работи в полето на училищната психология като провежда семинари и тренинги с учители, ученици и родители по психологически проблеми на образованието.

Основател и управител е на Центъра за обучение, консултации и тренинг ЗЕТ ЕС КОНСУЛТ, Варна. В продължение на 10 години Центърът е организатор на Национални и Международни конференции, свързани с проблемите на училищната психология. Зет Ес Консулт център беше също така главен организатор и домакин на Първата Балканска конференция по психодрама, социодрама и действени методи в образованието “Пипи Дългото чорапче и съвременният свят”, която се проведе през м.юли, 2019 год. в близост до Варна. Центърът бе и съорганизатор на Първия българо-руски онлайн фестивал по арт-терапия и психодрама през 2021 год.

Лидия Йорданова е член на Европейската асоциация по психодрама/IAGP/, член на Дружеството на психолозите в България, член на Съюза на учените в България. Президент на Балканската асоциация по психодрама, социометрия и групова психотерапия. Водила е уъркшопове на редица международни конференции по психодрама, както и онлайн тренинги с англоговорящи и рускоговорящи колеги от различни страни.

Заявка

Контакти