Квалификационни курсове в Рим

РИМ, 02.03.2023 – 06.03.2023 ГОД.

ПРЕЖИВЕЛИЩЕН ТРЕНИНГ:

ТЕМА: ТВОРЧЕСТВО И КРЕАТИВНОСТ В ОБРАЗОВАНИЕТО И ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕЦАТА И УЧЕНИЦИТЕ

Водещ: ЛИДИЯ ЙОРДАНОВА – магистър по приложна психология, психодрама терапевт и обучител

КВАЛИФИКАЦИОННА ПРОГРАМА:

Хорариум на обучението: 8 присъствени и 8 неприсъствени учебни часа

Участниците ще получат удостоверение с 1 квалификационен кредит.

КУЛТУРНА ПРОГРАМА:

  • Програма “Античният Рим” с посещение на Колизеума, Римския форум и Императорските форуми, Палатинския хълм с руините на императорските дворци и панорамните тераси към Адвентинския и Капитолийския хълм и Римския форум, Триумфалните арки на Тит, Септимий Север и св. Константин Велики, Римския Сенат, Базиликите Емилия,  Юлия и на Масенций и руините на най-прочутите езически храмове: на Венера и Рим, на пазителката на домашното огнище Веста, на Кастор и Полукс, на Сатурн и Храма на Съгласието.
  • Отпразнуване на Националния празник на България на хълма Джаниколо при паметника на Капитан Петко войвода, паметника на Гарибалди и бюстовете на гарибалдийците. Разглеждане на един от най-автентичните римски квартали Трастевере, остров Тиберина и Еврейския квартал.
  • Посещение на църквата „Сан Клементе“ с гроба на Константин Кирил Философ
  • Програма „Бароков Рим“. Посещение на най-известните римски площади и фонтани като площад Испания, площад Навона, фонтана „Ди Треви” и още Парламента, колоната на Марк Аврелий, Пантеона с гроба на Рафаел Санцио.
  • Посещение на Ватиканските музеи, Сикстинската капела, най-голямата катедрала в християнския свят “Св.Петър” и площада пред нея

ТАКСИ:

  • за тренинг-обучението – 95 лв., която включва хонорар на водещия, наем на зала, материали за обучението, сертификат;
  • за обезпечаване на квалификационния курс – 810 лв., която включва самолетни билети София – Рим – София, трансфер летище-хотел-летище, 4 нощувки със закуска в хотел – категория 3 звезди, дневна градска такса, застраховка с покритие 5 000 EUR, билети за градски транспорт в Рим

Посещенията от културната програма са с допълнително заплащане.

Заплащане/по банков път/:

  • I вноска от 50% – след подписване на договора
  • II вноска от 50% – до 15.01.2023

Срок за подаване на заявки: 15.11.2022

Контакти

Заявка