КВАЛИФИКАЦИОНЕН И ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ КУРС “Уроците на предците – за родовата памет и влиянието и върху успехите и грешките на сегашните поколения”

НЕАПОЛ, ПОМПЕЙ, ЧЕЛЕ ДИ БУЛГЕРИЯ – ИТАЛИЯ

03.09.2024 – 08.09.2024

“Ние всички сме брънка от веригата на поколенията и понякога ни се налага „да погасяваме задълженията“ на нашите предци. Тази „невидима лоялност“ ни подтиква да възпроизвеждаме – искаме или не, съзнателно или не – приятни или болезнени изживявания от миналото. Истината е, че сме по-малко свободни, отколкото си мислим, но можем да отвоюваме свободата си, след като разберем сложните взаимоотношения, изтъкани в нашия род.”

Ан Анслен Шютценбергер

По време на уъркшопа ще имаме възможност да обогатим историческите си знания за преселението на нашите предци, както и да се опитаме да разберем различни трайни поколенчески отпечатъци върху битието и поведението на съвременните генерации. Ще бъдат използвани елементи от трансгенерационната психология, арт-терапевтични и психодраматични техники.

Водещ: ЛИДИЯ ЙОРДАНОВА – магистър по приложна психология, психодрама терапевт и обучител

КВАЛИФИКАЦИОННА ПРОГРАМА:

Хорариум на обучението: 16 учебни часа

Участващите педагози и училищни психолози ще получат удостоверение с 1 квалификационен кредит.

КУЛТУРНА ПРОГРАМА:

  • Пешеходна обиколка на Неапол
  • Посещение на селището Челе ди Булгерия
  • Посещение на Помпей
  • Посещение на Амалфи
  • Посещение на Позитано
  • Посещение на о-в Капри

ТАКСА: 1460 лв.

Включва: хонорар на водещия, наем на зала, материали за провеждане на тренинг-семинара, индивидуални материали на участниците, самолетни билети София – Неапол – София, трансфер летище-хотел-летище, 5 нощувки със закуска в хотел – категория 2 или 3 звезди, застраховка с покритие 5 000 EUR, карта или билети за обществения транспорт в Неапол

Посещенията от културната програма са с допълнително заплащане. Допълнително се заплаща и лична градска такса в размер на 6 EUR на вечер.

Регистрацията за участие се извършва чрез подаване на заявка на е-мейл адрес office@zsconsult.com. Заплащането се извършва по банков път.

Заявка

Контакти