Зимна планинска квалификационна седмица

ЗИМНА ПЛАНИНСКА КВАЛИФИКАЦИОННА СЕДМИЦА

КК “БОРОВЕЦ“, ХОТЕЛ „АЙСБЕРГ“ – 4*

26.12.2019 – 30.12.2019

ТЕМИ ЗА ТРЕНИНГ-ОБУЧЕНИЯТА:

1. Арт-терапевтични техники в работата за обща и допълнителна подкрепа на личностното развитие на децата и учениците

 2. Мотивиране на учителския екип за ефективна работа

Водещ: Лидия Йорданова – магистър по приложна психология, психодрама терапевт. От 2007 година работи в полето на училищната психология като провежда семинари и тренинги с учители, ученици и родители по психологически проблеми на образованието. Основател и управител е на Центъра за обучение, консултации и тренинг ЗЕТ ЕС КОНСУЛТ, Варна. В продължение на 10 години Центърът е организатор на Национални и Международни конференции, свързани с проблемите на училищната психология. Зет Ес Консулт център беше също така главен организатор и домакин на Първата Балканска конференция по психодрама, социодрама и действени методи в образованието “Пипи Дългото чорапче и съвременният свят”, която се проведе през м.юли, 2019 год. в близост до Варна.

Каним педагогически специалисти, работещи в детски градини, училища и центрове за подкрепа за личностно развитие да се включат в един или два избрани от тях курса по програми, одобрени от Министерството на образованието и науката, даващи по един квалификационен кредит.

Участниците в Зимната планинска квалификационна седмица ще имат възможност да съчетаят тренинг-обучението с разходки, отдих и каране на ски в един от най-хубавите зимни курорти на страната. Желаещите ще могат и да посетят резиденцията „Царска Бистрица“.

Участието в Зимната планинска квалификационна седмица се осъществява след попълване на заявка по образец/Вж по-долу/, която се изпраща на следния е-мейл адрес:

office@zsconsult.com.

Краен срок за подаване на заявки: 30.10.2019 год.

След потвърдителен е-mail от организатора се заплащат такса/и за участие в квалификационните курсове и пакет/и за настаняване.

Такси и плащания:

  • Такса за участие в 1 квалификационен курс – 60 лв.
  • Пакет за настаняване на легло в двойна стая, който включва 4 нощувки и 4 пълни хранодни (закуска, обяд, вечеря), курортна такса, застраховка с покритие 1000 лв.:

– до 30 октомври – 298 лв.

  • Пакети за настаняване на придружаващи лица:
  • деца от 2 до 12 год. – 165 лв./до 30 ноември/;

Забележка: Цената се отнася за дете, настанено на допълнително легло при двама пълноплащащи възрастни в стаята. Дете, настанено в двойна стая с 1 възрастен заплаща пълен пакет.

  • деца над 12 год. и възрастни – 298 лв./до 30 ноември/;

Сумите за таксите за участие и за настаняване за Зимната планинска квалификационна седмица следва да бъдат заплатени по банков път заедно или поотделно./Вж “Контакти”/

Заявка

Контакти