Зимна планинска квалификационна седмица

ТРЕТА ЗИМНА ПЛАНИНСКА КВАЛИФИКАЦИОННА СЕДМИЦА

БАНСКО, ХОТЕЛ „АНЕЛИ“ – 3*

01.02.2023 – 05.02.2023

ТЕМИ ЗА ТРЕНИНГ-ОБУЧЕНИЯТА:

1. Иновативни методи и техники за позитивно управление на детската група/класната стая

 2. Емоционалната интелигентност и емоционалната компетентност в работата на учителя

Водещ: Лидия Йорданова – магистър по приложна психология, психодрама терапевт. От 2007 година работи в полето на училищната психология като провежда семинари и тренинги с учители, ученици и родители по психологически проблеми на образованието. Президент на Балканската асоциация по психодрама, социометрия и групова психотерапия. Основател и управител е на Центъра за обучение, консултации и тренинг ЗЕТ ЕС КОНСУЛТ, Варна. В продължение на 10 години Центърът бе организатор на Национални и Международни конференции, свързани с проблемите на училищната психология. Зет Ес Консулт център беше също така главен организатор и домакин на Първата Балканска конференция по психодрама, социодрама и действени методи в образованието “Пипи Дългото чорапче и съвременният свят”, която се проведе през м.юли, 2019 год. в близост до Варна.

Каним педагогически специалисти, работещи в детски градини, училища и центрове за подкрепа за личностно развитие, училищни психолози, социални работници, студенти по психология да се  включат в един или два избрани от тях курса по програми, одобрени от Министерството на образованието и науката, даващи по един квалификационен кредит.

Участниците в Зимната планинска квалификационна седмица ще имат възможност да съчетаят тренинг-обучението с разходки, отдих и каране на ски в един от най-хубавите зимни курорти на страната – гр.Банско. Ще направим посещение на ДИ центъра “Св.Паисий Хилендарски” с репликата на килията на Паисий от Хилендарсия манастир, историческата църква “Св.Троица”, къщите-музеи “Неофит Рилски” и “Никола Вапцаров”.

Участието в Зимната планинска квалификационна седмица се осъществява след попълване на заявка по образец/Вж по-долу/, която се изпраща на следния е-мейл адрес: office@zsconsult.com.

Краен срок за подаване на заявки: 15.12.2022 год.

След потвърдителен е-mail от организатора се заплащат такса/и за участие в квалификационните курсове и пакет/и за настаняване.

Такси и плащания:

  • Такса за участие в 1 квалификационен курс – 85 лв.
  • Пакет за настаняване на легло в двойна стая, който включва 4 нощувки и 4 пълни хранодни (закуска, обяд, вечеря), курортна такса, застраховка с покритие 1000 лв.: 300 лв.
  • Пакет за настаняване на придружаващи лица: 300 лв.

Сумите за таксите за участие и за настаняване за Третата зимна планинска квалификационна седмица следва да бъдат заплатени по банков път./Вж “Контакти”/

Заявка

Контакти